PS. Nyt kommentointi on tehty kaikille helpommaksi!
Lisäsin myös aktiivisimmat kommentoijat sivupalkkiin näkyville!

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Päivän ajatus II

Nyt on tiedossa hankala haaste minulle, kenties muillekin?!! Olen viime aikoina tarkkaillut erityisen huolellisesti suhtautumistapojani ja tullut siihen tulokseen, että muutos on väistämätön! Tahdon nimittäin elää mieleistäni elämää.    
Odota aina parasta!  
Odota ja toivo - aina parasta! Älä pahinta! Pessimistinen suhtautumistapa, jos mikä, vie "mehut" elämästä lamauttaen ihmisen toiminnan, suunnitelmat ja haaveet. Onko tarvetta edes selittää tarkemmin?

2 kommenttia:

  1. Tämän minä hallitsen jo aika hyvin. :-) Tai oikeastaan en enää edes odota mitään, vaan oletan (Salaisuus-kirjan oppien mukaan) saavani automaattisesti aina parasta ja että kaikki menee aina muutenkin putkeen.

    Huonoina päivinä tämä kyllä unohtuu ja iskee hirveä pessimismi. Mutta silloin yritän vaan väkisinkin tunkea sellaiset ajatukset pois mielestäni.

    VastaaPoista
  2. Ai niin, se kirja! Kirjastossa on kovasti varauksia ainakin siihen suomenkieliseen, mutta täytyypä katsella, jos se löytyisi jostain! =)

    Aivan, luulen ymmärtäväni, mitä tarkoitat olettamisella! En tarkoita odottamisella aktiivista odottamista (että koko ajan miettisi: "tämä menee varmasti hyvin"). Toisaalta jos suhtautumista on hyvin vaikea muuttaa heti toisenlaiseksi, voi olla hyvä toistaa itselleen uutta asennetta kerta kerran jälkeen. Lopullinen päämäärä tosin on se, että suhtautuminen muuttuu oletukseksi ja sisäiseksi "itsestään selvyydeksi", mitä ei tarvite lainkaan ajatella. Siinä mielessä sinun ja Salaisuus-kirjan sanavalinta on parempi! Hyvä näkökulma, kiitti! (:

    "OLETA PARASTA" on siis vielä kuvaavampi ajatus!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...