PS. Nyt kommentointi on tehty kaikille helpommaksi!
Lisäsin myös aktiivisimmat kommentoijat sivupalkkiin näkyville!

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Laiskiaisen tuntemuksia elämästä

Tiesitkö, että laiskiaiset ovat aivan vastustamattomia? Video kiersi Facebookissa muutama päivä sitten, enkä kehtaa edes myöntää, montako kertaa olen alla olevan videon katsonut! Vaikka video on äärimmäisen hellyyttävä, syy, miksi olen jumiutunut ihastelemaan sitä, on kuitenkin jokin muu: nimittäin samankaltaisuuden tunne.

Meillä ihmisillä on sellainen erikoislaatuinen kyky, että voimme asettua toisen asemaan ja ymmärtää myös toisen tunteita. Tiedän ja tunnen, että laiskiaisilla on jotakin, mitä minun kannattaisi opetella lisää: rentoutumistaito ja kyky elää hetkessä. Koko blogini perimmäinen ajatus on olla onnellinen ja elää tasapainoista elämää (vastoinkäymisistä huolimatta ja niiden kanssa), omista lähtökohdistani tietysti. Laiskiaiset sopivat koko isoon kuvaan mainiosti: ne elävät omalla rauhallisella tavallaan täyttä elämää. Uskallan väittää, etteivät ne tunne sellaisia ihmisten vitsauksia kuin kiire, murehtiminen tai kyvyttömyys elää hetkessä.

Psst, laiskiaiset voivat nukkua peräti 20 tuntia vuorokaudessa! Mitähän unia ne näkevät?


Meet the sloths from Lucy Cooke on Vimeo.

2 kommenttia:

  1. Iik, mitä söpöläisiä - paitsi että nuo niiden kynnet on kyllä aika hurjat!

    Minä taas voisin katsella oravien touhuja ihan loputtomiin. Olenkin aina miettinyt, johtuuko se siitä, että tunnen niitä kohtaan jotain samankaltaisuutta vai siitä, että toivoisin olevani enemmän niiden kaltainen, kun ne jaksavat mennä touhottaa koko ajan. Veikeitä otuksia joka tapauksessa. :-)

    VastaaPoista
  2. Pysyy ainakin puussa, kun on noin vaikuttavat kynnet! Aika läheltä liippaa tuo samankaltaisuus ja toive kaltaisuudesta...;) Varmastikin siinä on molempia ja minulla ainakin on pyrkimys siihen, "laiskiaismaisuuteen". Heh.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...