PS. Nyt kommentointi on tehty kaikille helpommaksi!
Lisäsin myös aktiivisimmat kommentoijat sivupalkkiin näkyville!

lauantai 10. syyskuuta 2011

Onnenkarhu tietää, mistä pitää

"Mistä sinä pidät kaikista eniten maailmassa?" Risto Reipas kysyi.

"Kaikista eniten", sanoi Puh ja sitten hänen täytyi pysähtyä ajattelemaan. Sillä vaikka hunajan syöminen oli todella mukavaa, sitä ennen oli hetki, joka oli vielä parempi, mutta hän ei tiennyt, miksi sitä sanottiin. Sitten hän ajatteli, että Risto Reippaan kanssa oli hyvin mukava olla ja se, että Nasu oli lähellä, tuntui hyvältä, ja ajateltuaan kaikkea tätä hän sanoi:

"Kaikista eniten pidän siitä, kun minä ja Nasu tulemme tapaamaan sinua ja sinä sanot: 'Ottaisitko jotain pientä?' ja minä sanon: 'Jotain pientä voisimme varmaan ottaa, vai mitä Nasu?' Ja ulkona on hyräilevä päivä ja linnut laulavat." 

NALLE PUH RAKENTAA TALON


Puh on suurisydäminen mutta hieman yksinkertainen karhu, jolla on elämänasenne kohdillaan. Mitä voisimmekaan oppia satukarhun suhtautumisesta elämään? 

2 kommenttia:

  1. Voi, tämä osui ja upposi. Nalle Puh on yksi lemppareitani. Juuri tänä aamuna ajatukseni ovat olleet mahdottoman kaukana Puhin ajatuksenjuoksusta. Päässä laukkaa miljoona asiaa, jotka TARTTIS tehdä. Vaikka ulkona on hyräilevä päivä ja linnut laulavat...

    VastaaPoista
  2. Minulla on samanlaisia tuntemuksia tänään: ikään kuin suorittaisin loputonta listaa (päästä)tekemättömistä hommista... Ehkä se on lepotauon merkki? :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...